Jobba hos oss

 

Vi söker nya medarbetare!

 

Projektledare/Platschef – stål- och prefabentreprenader

Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag och ta ansvar i en härlig arbetsmiljö? Vi behöver fler drivna projektledare då vi befinner oss i en expansiv fas!

Dina huvudsakliga ansvarsområden innefattar att leda och genomföra projekt inom stål- och prefabentreprenader, med fokus på tid, ekonomi och kvalitet. Du kommer att skicka offerter, kalkylera på uppdrag och administrera arbetsbeläggningen för att säkerställa lönsamhet. Att handleda och motivera vår kompetenta montörsgrupp är också en viktig del av din roll.

Vi söker en noggrann och serviceinriktad person med starka ledaregenskaper. Du behöver vara kommunikativ och bra på samarbete. Goda administrativa färdigheter är viktiga, liksom ett starkt driv och engagemang. Det kan även bli aktuellt att vara platschef på någon av våra montageplatser.

Arbetsuppgifterna inkluderar dokumentation, inköp, planering, ekonomiansvar och projektuppföljning. Du bör vara van att arbeta under tidspress, vara strukturerad, stresstålig och ha förmågan att lösa problem.

Kvalifikationer:

Minst 5 års erfarenhet som projektledare inom stål- och prefabentreprenader
Erfarenhet av projektledning och projektstyrning.
Erfarenhet av projektadministration och dokumentation.
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska.


Praktisk information:

Månadslön med förmåner.
Heltidsanställning.
Start omgående.

 

Sök till:  info@nordsvets.se