OM OSS

 

Bakgrund


Nordsvets startades i Göteborg 2002 av Stefan Nordvall. Stefan, som ursprungligen kommer från Kiruna, har lång erfarenhet i branschen, bl.a från arbete med tungt smide i gruvindustrin.


Nordsvets började i liten skala i gamla industrilokaler i Gunnilse strax utanför Göteborg, men växte sig snabbt större. Idag har företaget expanderat kraftigt till en stark och väletablerad organisation. Under våren 2012 flyttade företaget till helt nybyggda, större lokaler i Orrekulla industriområde. Lokalerna innehåller hela verksamheten med kontor, lager och verkstad. I och med flytten har man nu ökat verkstadsytan från 600 till 1400 kvm, alltså mer än det dubbla.

Verksamhetsbeskrivning.


Företagets huvudsakliga verksamhet består av smide och tillverkning av stålkonstruktioner. Även renovering och förstärkning av befintliga konstruktioner.

 

Vi jobbar med både små och stora projekt, och målsättningen är att vara det självklara valet för alla potentiella kunder. Självklart värnar vi lite extra om våra kunder som varit med oss från början.

 

Personalen har olika erfarenheter, spetskompetenser och styrkor. Tillsammans har vi ett brett kunnande och med det driver vi företaget framåt i olika projekt. Vår maskinpark förnyas kontinuerligt för att vara så modern och effektiv som möjligt.

 

 

 

Miljö

 

  • Personalen utbildas kontinuerligt för att följa gällande säkerhetsföreskrifter.
  • Alla anställda har ID-06
  • Samarbete med Allfrakt som återvinner vårt avfall och spillmaterial.
  • Vi arbetar efter en kvalitetsplan som hela tiden uppdateras.
  • För varje större projekt utarbetas en speciell kvalitet/ miljöplan samt riskanalys. Personalen är utbildad ibland annat: HETA ARBETEN, SÄKRA LYFT, SKY & SAX-LIFT, STÄLLNINGAR ÖVER TVÅ METER.
  • Härdplastutbildning och hälsokontroll via COMVERTIAS och FRISKVÅRD som också är vår företagshälsovård.
  • Vi har kollektivavtal med Metall.

 

 

Ledorden är VILJA, KUNSKAP och KVALITET.

De är målen vi strävar efter varje dag.

Vi hoppas på ett gott samarbete i framtiden med såväl nya som gamla kunder. Välkommen med dina idéer!


Stefan Nordvall
VD NORDSVETS i Göteborg AB